12. september 2019 0 Comments Uncategorized

Stort utvalg av kontinentalsenger

Det finnes et stort utvalg av kontinentalsenger nærmest i alle prisklasser. Fra rundt fire tusen kroner og opp til flere titalls-tusen kroner. Alt etter hva du er på jakt etter. De rimeligste er stort sett senger av bra kvalitet, men kun en seng og ikke et møbel, mens de dyreste er av ypperste kvalitet og et designmøbel som pynter opp rommet i tillegg.

Sengene fås både som enkeltseng i størrelsene 75X200 og 90X200 og som dobbeltseng i flere størrelser helt opp til 210X210. Det finnes kontinentalsenger som er justerbare, og det finnes motoriserte kontinentalsenger. Med andre ord alt for enhver smak.

Ved at denne sengetypen er blitt så populær så er det mange ulike leverandører som hver seg har mange ulike modeller. Det er så mange ulike typer kontinentalsenger at man nesten kan ha problemer med å velge. Går du inn på nettet og søker opp en leverandør vil du oppdage at utvalget strekker seg over mange sider. Bare Møbelringen alene har over 90 ulike varianter å velge mellom. Når hver modell igjen kan personifiseres i form av valg av hardhet på madrasser og ulike typer overmadrasser så er mulighetene utallige. Kanskje en av grunnene til at denne sengetypen er blitt så populær. Les mer om kontinentalsenger her.

Hvor du skal dra for å finne din drømmeseng blir nesten en vanskelig oppgave å gi råd om ved at utvalget av butikker er så stort. Det finnes både fysiske butikker og nettbutikker å velge mellom. En god start kan være å orientere seg på nettet først slik at du får en oversikt over hvilke varianter og typer som finnes i forhold til pengesummen du har ønske om å legge ned i ny seng. Når du har skrellet bort alle de modellene som ikke passer deg så blir det langt lettere å velge. Du kan eksempelvis begynne ved å se mer på sov-bedre.no


Share: