25. september 2019 0 Comments Uncategorized

Spar penger ved kjøp av overmadrass

Tror du at prisen på overmadrassen gjenspeiler kvalitet og komfort? Ikke føl deg for sikker. Flere tester viser nemlig at du får vel så gode overmadrasser til en rimeligere pris.

Det kan være langt mer fornuftig å legge ned mer penger på selve hovedmadrassen ved at det er den som bestemmer både hardhetsgrad og komfort. Overmadrassen er mer den siste finish på en hel seng.

Definisjonen på en overmadrass er at dette er en madrass som kan legges over din vanlige sengemadrass. Overmadrasser har mange praktiske formål, og kan blant annet brukes til å fjerne sprekken mellom madrassene i en dobbeltseng, tilpasse liggekomforten for begge personene i en dobbeltseng og regulere temperaturen i sengen. Overmadrassen forlenger også sengens levetid, og beskytter madrassen under.

Det er langt rimeligere å skifte ut overmadrassen enn hele sengen så skulle du foreta et feilt valg av overmadrass så trenger ikke dette bety at hele sengekjøpet er forgjeves.

Har du en gammel madrass som ikke er så god å ligge på kan også en overmadrass gi sengen din nytt liv. På den måten sparer du penger sammenlignet mot å kjøpe helt ny seng fra topp til bunn.

Et nyttig tips er å investere i er en overmadrass som har avtagbart og vaskbart trekk. Da kan du vaske trekket hvis det skulle komme en flekk eller to på madrassen. Noe som også sparer deg for penger i det lange løp.

Men pass på at ikke pris blir eneste parameter du bruker når du velger overmadrass. En god natt søvn over flere år bør ikke bli lagt på vektskålen når du foretar ditt valg.

Det finnes et bredt utvalg av overmadrasser på markedet. Både i fysiske møbelbutikker og på spesialbutikker på nett. Det kan være en god ide å sjekke litt rundt for å rekognosere før du bestemmer deg. Hvis du ønsker å se nærmere på utvalget kan du se mer på overmadrasser.no


Share: