2. mars 2021 0 Comments Spare penger

Spar penger når du handler navnemerker og andre etiketter

Netthandel gjør det mulig å spare mye penger, på alt fra dagligvarer til elektronikk og andre duppeditter. Navnemerker og etiketter er selvfølgelig intet unntak, og i dag foregår praktisk talt alle kjøp av navnemerker via nett. Selskaper som Ikast etikett tilbyr en mengde forskjellige merker og design – til en gunstig pris.

Tenk over hvilke merker du trenger

Det finnes mange forskjellige navnemerker å velge mellom, men for de aller fleste familier er det enten selvklebende navnemerker eller strykemerker som er aktuelle. På ikastetikett.no finner du selvfølgelig mange forskjellige versjoner av begge disse kategoriene, og det er smart å tenke over hvilke som passer best til behovene dine.

  • Selvklebende navnemerker er ekstremt enkle å bruke, du fester de til forskjellige underlag på få sekunder. På tøy bør de festes til vaskelapp eller annen etikett for å oppnå lengst mulig levetid. Selvklebende navnemerker tåler vaskemaskin godt, og kan dessuten festes til andre materialer og ting.
  • Strykemerker brukes ved å helt enkelt stryke merket sammen med stoffet. Denne type merker er ekstremt holdbare, og levetiden vil vanligvis være hele plaggets levetid.

Det er mange som velger en kombinasjon av selvklebende navnemerker og strykemerker. Da kan du benytte de selvklebende navnemerkene der det er mulig, og velge strykemerker til plagg som skal vaskes ofte og ved høy temperatur.

Pass på frakt og prisen per merke

Det er lurt å følge med på fraktprisen, det kan være at det er mulig å få gratis frakt over et gitt beløp. Dessuten er det også smart å sammenligne forskjellige alternativer når det gjelder antall merker, slik at du velger det alternativet som gir deg best pris per merke. Husk på at særlig de selvklebende navnemerkene kan benyttes på en mengde forskjellige ting, det kan derfor ofte være lurt å bestille et litt større antall merker. Da kan du alltid merke både småting og nye klesplagg.


Share: