2. august 2022 0 Comments Spare penger

Slapp helt av med en dusj i det fri – rens hodet etter mye skjermtid

Hjemmekontor, digital underholdning og et liv som er konstant tilkoblet, samlet fører det til svært mye skjermtid i hverdagen. Da kan det være deilig å koble helt ut fra den digitale verden, å ta en dusj i det fri kan være akkurat det du trenger for å rense hodet.

Utedusjer som passer til både hus og hytte

Den norske sommeren er sjelden så varm at det er nødvendig å kunne kjøle seg av, men det er likevel vanlig å improvisere med både hageslanger og vannspredere. Moderne utedusjer kan også oppfylle dette behovet for en rask kald dusj – men en utedusj åpner for mange andre bruksområder.

Tilgang til varmtvann er helt avgjørende i den forbindelse, og planlegging av vanntilførsel er noe av det første du bør tenke på når du vurderer en utedusj. Det er selvfølgelig mulig å velge bare kaldt vann, men det vil uten tvil begrense bruken. Det samme gjelder svært enkle modeller som baserer seg på oppvarming fra solen.

Det er også verdt å merke seg at selv en hytte uten strøm kan utstyres med en utedusj og varmtvann. Det finnes flere alternativer som er basert på gass, noe som gir en både fleksibel og effektiv løsning.

Avslapping og ro med dusj i naturen

En utedusj kan være både praktisk og smart i hverdagen, men det er til syvende og sist opplevelsen som er i sentrum. Følelsen av å faktisk være ute, enten det er i egen hage eller rundt hytteknuten, kan være befriende. Du kan høre fuglekvitter og kjenne på en mild bris samtidig som du tar en rolig og oppfriskende dusj.

Det er på sin plass igjen å understreke: sørg for å legge til rette for varmtvann. Da vil opplevelsen i utedusjen også kunne legges til både tidlig vår og sen høst, kanskje får du et helt nytt forhold til hagen din?


Share: