12. april 2021 0 Comments Uncategorized

Pass på at campingutstyret er tilpasset en digital verden

Det er kanskje ikke alle som tenker på at campingutstyr bør være tilpasset en alt mer digitalisert verden, men det finnes mange både morsomme og praktiske dingser som gjør campingopplevelsen mer behagelig.

Det grunnleggende – strøm og nett

Forhandlere med særlig fokus på campingutstyr, som https://www.campstuff.no/, har et stort utvalg utstyr som kan benyttes til å passe på at du alltid har strøm til å lade mobiler, nettbrett eller kanskje dronen som du har med for å dokumentere en episk fjelltur. Solceller er den foretrukne løsninger i de fleste tilfeller der det ikke er mulig å få tilgang til en stikkontakt.

Nettilgang løses i dag nesten alltid via en vanlig mobiltelefon. Andre enheter kan kobles til en trådløs sone som opprettes på mobilen – og det er vanligvis ikke behov for noe eksternt utstyr.

Et nyttig tips når det gjelder større telt: mange familietelt har egne gjennomføringer eller åpninger for tilkobling av strøm. En slik løsning kan være ryddig på campingplasser med tilgang til strøm.

Bruk en drone til å både dokumentere og oppleve mer av turen

I dag bruker de aller fleste mobilen til å ta bilder av ferieopplevelser og campingturer. Det er vel og bra, men det er også noen som mener at det tar oppmerksomheten fra selve opplevelsen – du risikerer å oppleve en hel fjelltur gjennom mobilskjermen.

En moderne drone kan kanskje være en løsning som ikke bare fristiller deg fra noe av dette, men den kan dessuten gi deg helt nye perspektiver som du aldri hadde kunnet oppleve enda. Det finnes flere droner på markedet som følger en bruker automatisk, det betyr at du kan lage imponerende filmer der dronen for eksempel følger deg på en løpetur over en høy fjelltopp. Den samme dronen kan selvfølgelig også benyttes til å ta morsomme flyfotoer av campingplassen og teltet – det er bare fantasien som setter grenser.


Share: