20. november 2021 0 Comments Gadgets

Lek med en retro gadget!

ANNONSE

Ikke alt vi leker med i dag behøver å være fylt med teknologi og lys for å sjarmere oss. Det er liksom noe mange av oss har nesten blitt vant med, at vi må ha telefoner eller Tv for å ha det gøy. Men det er ikke alltid like sant, i det hele tatt faktisk. Og det gjelder i stor grad om å finne ting som man kan gjøre som ikke handler om å se på en skjerm hele tiden. Hvor befriende hadde ikke det vært? Og så kanskje lurer du på hvor man kan finne noe sånt, eller hva som i det hele tatt finnes? Og da vil vi bare si; Rubiks kube!

Du vet, det som alle på 90-tallet og på tidlig 2000-tallet fikla med, men som veldig få av oss faktisk klarte å løse? Ja, hvorfor ikke gi det enda en sjanse. Det er som er utviklende, du øver din logiske tekning, og det er rett og slett verdt å bruke tid på. Om enn bare for å skryte av at du endelig har klart å løse kuben. Og vil du kjøpe en Rubiks kube så kan du gjøre det hos https://mastercubestore.no/, en butikk som spesialiserer id ette, til en så stor grad som du kanskje ikke trodde var mulig. Men med tanke på hvor mange som driver med Rubiks kuber, og som forsøker å løse de på raskest mulig måte, så er det kanskje heller ikke så overraskende som man skulle tro!

Få hjelp med løsningen

For selv om du har en Rubiks kube og er veldig interessert i å løse den, så betyr ikke det nødvendigvis at du kommer til å gjøre det. For det er fortsatt like vanskelig i dag som det var for 20 år siden, og da kan det jo hende at du trenger litt hjelp, eller? Og det får du faktisk hos https://mastercubestore.no/, hvor de har en egen side kun for løsninger av Rubiks kube. Noe som er bra med denne siden er at det har ikke så mye å si hvilken tilstand kuben er i, i at om hvorvidt du har rørt den eller ei og forandret på stillingene. For selve prinsippet består, når det kommer til hvordan det løses, uansett hvordan kuben er.

I denne butikken har de for øvrig veldig mye forskjellig når det kommer til Rubiks kuber, i flere forskjellige størrelser og varianter. Den letteste terningen de har er kanskje den som er på 2×2, men så har de også noen med veldig rare og interessante former. Da må du tenke godt på hva du vil gjøre, hva neste steg er, og forutse hvordan et trekk vil påvirke hele kuben. Det er jo en del av utfordringen, og det som gjør det morsomt også.

Så hvorfor ikke ta en titt på lenken, for å se hva du kan finne der? Er det sånn at du trenger en annerledes slags utfordring i livet, så er en Rubiks kube midt i blinken, eller kanskje for et barn?


Share: