25. august 2020 0 Comments Elektronikk

Hvilken Villavent modell har du?

Når du skal handle noe, nesten uansett hva det er, så er man som oftest ute etter den beste kombinasjonen av pris og kvalitet som er mulig. Det er ikke alltid man klarer det, men takket være butikker som Barefilter så behøver man ikke nødvendigvis å slite med det når det kommer til luftfilter. Det å finne en butikk som selger gode luftfilter til modeller som villavent vr 400, villavent vr 700, villavent vr 300 og villavent vr-250 eh/b/3 er kanskje ikke vanskelig. Men så handler det om den der kombinasjonen av pris og kvalitet da!

Selv om det å finne filter ikke er så vanskelig så er det ikke alltid at butikken du leter i har akkurat den modellen du vil kjøpe til. Villavent vr serien er jo en av de mest populære, så man forventer at de fleste butikker har til den serien. Og ser du på hva Barefilter har så dekker de hele syv ulike modeller, med nedsatte priser i tillegg. I tillegg har de gjort noe fornuftig i butikken, i at om du trenger et filter de ikke selger eller ikke har på lager så bare kontakter du dem så ordner de resten. De spesialbestiller for ingen ekstra kostnad for deg!

I tillegg har du muligheten til å sette opp et abonnement hvor du bestemmer om du vil ha tilsendt luftfilter en eller to ganger i året. Det kommer litt an på behovet ditt, men om du prater med support om hva som kan passe best for deg så hjelper de deg. De vet jo sånn cirka hvor ofte man må bytte avhengig på hvor stort det er der du bor og hvilken modell du har! Det er mange fordeler ved å handle hos Barefilter, og trenger du et nytt luftfilter vet du hvor du skal kikke!


Share: