17. oktober 2021 0 Comments Gadgets

Hva er Brazilian Waxing?

Det fins mange måter å fjerne kjønnshår på, noen mer spektakulære enn andre. Men det er ingen tvil om at en av de beste resultatene får man med brazilian wax. Man vil bli dampende het før man er ferdig med denne behandlingen, som både kan være smertefull og overraskende. Men det er så fort gjort at man kun vil oppleve det som en oppvåkning.

For denne metoden for hårfjerning er en behandling og ikke noe man foretar seg hjemme. Voksingen vil føre til at man ikke får nytt hår her, enten man velger å vokse armhulene eller kjønnet.

Ulike typer Brazilian Wax

Det fins ulike typer voks som kan brukes. Poenget med den er at de skal tre inn i hårrota og fjerne hår uten skade for huden. Her er de ulike typene.

  • Spatelvoks
  • Rullevoks
  • Sukkervoks
  • Parafinvoks

Voksen har til oppgave å fjerne hårene på en skånsom men rask måte. Dessuten vil voksen trenge dypere ned slik at man ikke trenger å tenke på barbering på en god stund. Det er blant annet på grunn av voksen naturlige egenskaper.

Alternativer til Brazilian Waxing

Det fins forskjellige måter å barbere kjønnet på enten man er kvinne eller mann. Det er ikke sikkert glattbarbering er det du vil gå for. Da kan du velge den amerikanske eller den franske metoden.

En amerikansk voksing sørger for at du beholder bikinilinjen fri for hår. Det er en ryddig og fin barbering. Man vokser inntil kantene slik at den danner en trekant som også dekker kjønnsleppene.

Den franske versjonen kjennetegnes ved at man lar det bli igjen en liten landingsstripe på vulva. Denne effekten er ganske rå syns mange. Stripa kan gjøres om til en trekant eller en figur som uttrykker sensualitet og kjærlighet.

Braziliansk Wax fins også for menn. Det har blitt mer og mer populært de siste årene.


Share: