4. oktober 2020 0 Comments Elektronikk

Er det mulig å kjøpe en for stor vaskemaskin?

Kapasiteten til vaskemaskiner angis vanligvis i kilo, der de aller minste kan ha en kapasitet under 5 kg og de største opptil 12 kg. Den høyeste kapasiteten kan høres ekstrem ut, 12 kg tøy er tross alt svært mye. Samtidig er det ikke så enkelt, og det er sannsynligvis ingen som angrer på å ha kjøpt en stor vaskemaskin. Hvis du er på jakt etter en vaskemaskin akkurat nå, da er det mange fordeler med å handle på nett. Finn din nye vaskemaskin her, bestill på nett og få den levert direkte hjem.

Prøv å gange antall familiemedlemmer med to

Det er ikke helt enkelt å se for seg hvor mye en kilo med skittentøy er, men det er noen som mener at et antrekk er omtrent en kilo. I så tilfelle vil det for eksempel være mulig å gange antallet familiemedlemmer med to, og da få som resultat at det er nødvendig med en kapasitet på 8 kg hvis man vil vaske annenhver dag i en familie på fire. Samtidig er det en forenkling, husk på håndklær, sengetøy og lignende, og det blir åpenbart at selv for en mindre familie kan det være smart med en av de større maskinene.

Integrert vaskemaskin og tørketrommel – en løsning for store familier med lite plass

Vaskemaskiner med integrert tørketrommel har vært på markedet en stund, men så langt er det de frittstående maskinene som har størst markedsandel. En kombinert maskin har selvfølgelig fordeler, den tar mindre plass og kan levere rent, ferdig tørket tøy i en operasjon, men samtidig har den også ulemper. Vaskemaskindelen er per definisjon opptatt også når tørketrommelen er aktiv, og dessuten blir maskinen mer kompleks med to forskjellige funksjoner.

Samtidig kan en kombinert maskin, med stor nok kapasitet, være en smart løsning for familier med lite plass. Start maskinen og glem klesvasken til alt er ferdig vasket og tørket.


Share: