27. april 2020 0 Comments Elektronikk

En god latter forlenger livet

Livet er stressende nok som det er, så vi alle kan trenge en god latter når vi setter på en film. Ikke alt trenger å være dødsseriøst og gi deg mye å tenke på. Man behøver å komme seg unna virkeligheten litt, og det er knapt noe som er bedre medisin enn å le litt. Derfor bør du se komedier så ofte du kan og det er en mulighet du får hos Blockbuster. Hos Blockbuster får du muligheten til å se en film når du vil det, og betale for bare den filmen. Det betyr at du ikke trenger å betale noe månedlig abonnement hos dem, og du betaler kun for det du vil se på. Noe som føles nesten revolusjonerende i dagens samfunn, men en slik løsning er egentlig ganske praktisk.

Mye å velge mellom

Da Blockbuster har ulike kategorier du kan se gjennom, så behøver du bare å gå inn på komedier for å få en full oversikt over filmene de har tilgjengelige. Og ser du en film sammen med noen så kan vi love deg at du kommer til å le, enten av at filmen faktisk er morsom, eller at det er latterlige ting som skjer på skjermen som får dere til å smile.

Da er det også bra at utvalget hos Blockbuster varierer mellom helt nye filmer som Jumanji – The Next Level til klassikere som Politiskolen, alle 7 av dem! Det er altså noe for alle der, til og med romantiske komedier som Bridget Jones Dagbok, de utrolig populære filmene med Reneé Zellweger i hovedrollen.

Det at man har slik variasjon i filmkatalogen betyr at det finnes en film der for alle smaker, og da kan man en kveld velge å se en type komedie, før man velger noe annet en annen type. Først litt romantisk komedie før man slipper seg løs med Jim Carrey?


Share: