29. desember 2019 0 Comments Uncategorized

Det du trenger å vite før du kjøper nytt baderom

Ønsker du deg et nytt baderom som både har et flott utseende og er funksjonelt? For mange kan det å renovere nytt baderom være overveldende. Denne guiden vil derfor hjelpe deg må å planlegge ditt nye baderom. Forhåpentligvis kan dette spare deg for en god del penger i dyrebare feil.

Hvor mye rom har du tilgjengelig?

Hvor mye rom du har tilgjengelig har mye å si på hvilke muligheter du har. Rommets planløsning har mye å si på rommets utseende og hvor praktisk rommet er. Vær sikker på at det blir nok rom rundt toalettet, vasken og badet slik at det er enkelt å bevege seg rundt i rommet. Om du har planer om å bytte om på rommets planløsning må du huske på at det kan ende opp med å bli litt dyrere. Om du skal endre posisjonen på toalettet eller dusjen kan dette føre til ekstra utgifter i rørleggerarbeid. Derfor kan det være lurt å forhøre deg med en rørlegger før du gjør noen store endringer på baderommet.

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Bor du alene, med en partner, eller har du en stor familie? Tenk på hvor mange som bruker baderommet slik at det er nok lagringsplass til håndklær toalettsaker og lignende.

Belysning

Ikke glem å oppdatere belysningen på baderommet når du renoverer rommet. Fra lett lys om morgenen, til mer avslappende lys om kvelden. Riktig belysning kan virkelig hjelpe med rommets atmosfære. Tenk derfor også på hvordan du ønsker at belysningen skal være når du planlegger rommet.

Trenger du inspirasjon til nytt baderom?

For et bredt utvalg av nye baderom kan du besøke aubo.no. AUBO har baderom av dansk design og høy kvalitet. Hos AUBO finner du nye baderom i forskjellige prisklasser hvor deres konsulenter hjelper deg med å finne baderom til ditt personlige behov og ønsker.


Share: