11. februar 2022 0 Comments Uncategorized

De spennende verktøyene som du ikke visste at du trengte

ANNONSE

De aller fleste nordmenn har en enkel verktøykasse hjemme. Noen enkle håndverktøy, som en hammer, skrutrekkere og en enkel sag, er svært nyttige i hverdagen – uansett ferdigheter og type bolig. I tillegg finnes det et bredt utvalg verktøy som du kanskje ikke har tenkt på, men som du aldri vil gi fra deg igjen når du har prøvd dem ut.

Smarte ting for enkel montering

Det er kanskje ikke så mange som skrur på bilen selv lenger, i en verden der du ikke en gang kan skifte pærer i moderne biler. Det samme gjelder for rørleggerarbeid og elektrisk, det er noen områder som definitivt bør overlates til proffene.

Samtidig finnes det fortsatt mange småting som du bør kunne gjøre selv, montering av bilder, hyller og skap hører uten tvil til det området. I forbindelse med slike enkle monteringsjobber er det nødvendig med litt flere håndverktøy, som gjør jobben enklere og raskere.

  • En såkalt gipsankertang, monteringstang eller mollytang (kjært barn har mange navn) kan være veldig grei når du skal montere noe på en gipsvegg. Det er selvfølgelig mulig å montere gipsanker med en vanlig skrutrekker og litt arbeid, men denne tangen gjør jobben mye enklere.
  • Synes du at en lasermåler høres unødvendig ut? Det vil du helt sikkert ikke synes lenger når du har opplevd hvor enkelt det er å få alle mål helt riktige – uansett om du skal henge opp bilder eller montere nytt kjøkken.

Reparasjon av elektronikk og dingser

Det skal sies at det er mye elektronikk som du ikke kan reparere selv, enten fordi det er for vanskelig eller helt enkelt farlig. Likevel er det mange hobbybrukere som har fått opp øynene for at det faktisk kan være morsomt å prøve å reparere enkelt elektronikk.

En enkel loddestasjon koster ikke mange hundrelapper, men den vil garantert gi deg mye moro hvis du blir bitt av basillen.


Share: